Presentació de la 3ª cursa Triwoman Presentació de la 3ª cursa Triwoman
CURSA TRIWOMAN Aquest matí s’ha celebrat la presentació de la 3ª cursa Triwoman a les instal·lacions del Club Nàutic El Balís. A l’acte institucional... Presentació de la 3ª cursa Triwoman

CURSA TRIWOMAN

Aquest matí s’ha celebrat la presentació de la 3ª cursa Triwoman a les instal·lacions del Club Nàutic El Balís. A l’acte institucional han acudit els principals representants de les entitats organitzadores i municipis implicats.

La roda de premsa ha posat en valor que la cursa Triwoman commemora el Dia Internacional de la Dona. En aquest sentit, l’organització de Triwoman, amb Jordi Pérez al capdavant, ha fet una crida a les noies i dones que “s’animin a participar a una cursa que es pot fer corrents o caminant”.

El director de Triwoman també ha agraït la implicació que “Les Tres Viles mostren amb la cursa”. El front marítim dels municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac acolliran el recorregut planer i ràpid de la cursa d’aquest diumenge.

Per altra banda, Jordi Pérez ha recordat la vessant solidària de la cursa: “Es donarà 1€ de cada inscripció a la Fundació Oncolliga per ajudar a persones amb càncer i els seus familiars”.

Presentació cursa Triwoman 2018

Presentació cursa Triwoman 2018

Personalitats a la foto (d'esquerra a dreta). Miquel Àngel Martínez i Camarasa, Alcalde de Sant Vicenç de Montalt. Al costat, Jordi Pérez Capdevila, Director de Triwoman. Al centre, Joan Mora i Buch, Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres. I a l'extrem dret de la taula, Estíbaliz Amatriain, Directora d’Operacions del Port Balís.

Per finalitzar, els organitzadors han agraït el conjunt de col·laboradors locals que aposten per aquesta jornada esportiva i solidària: Nutrisport, la revista de moda Stilo i el Club de Golf Llavaneres. L’hotel Dynamic Hotels, la Immobiliària Carolina Caneiro i el centre estètic Depila i molt més. Ens mostren el seu suport la botiga de roba La peca de Lupe, Administracions maresme i Finques Josep Grau.

Fotos: Club Nàutic El Balis

Laura